Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fishing&Tasting

10 juni 2023 @ 18:00 - 21:00

€35,00

Na het succes van voorgaande jaren is het zaterdag 10 juni weer tijd voor Fishing&Tasting. Een superleuke avond met op het programma vissen en bbq-hapjes eten. Wie wil dat nou niet?! Het pogramma duurt van 18.00 tot ongeveer 21.00 uur, daarna is er een naborrel bij het kampvuur.

Onder het genot van slow-barbecue-hapjes ga je een avondje vissen op ’t Smallert. Je kunt forelvissen op vijver 3 of catch&release vissen op vijver 4. Daar zwemmen karpers, steuren en meervallen. De hapjes worden op de Smallertsmoker bereid, er staat een grote koeler klaar met een verscheidenheid aan drankjes. De vuurkorven branden en ondertussen sta je gezellig met je vader, je vriendin, je voetbalelftal, je collega’s of je vrienden te vissen. Het belooft een superleuke, stoere, smakelijke buitenavond te worden!
Niet alleen leuk om zelf heen te gaan maar hoe tof is het om zoiets voor bijvoorbeeld voor vaderdag, moederdag of je verjaardag cadeau te krijgen?
Schrijf je snel in voor deze unieke avond! Dat kan via info@smallert.nl.
De kosten zijn € 35 per persoon incl. 4 drankjes, barbecuehapjes, vissen met bijbehorend materiaal, een visgids aan de vijver en een hoop Veluwse gezelligheid! 

Kom je met een groep van 20 personen of meer? Dan kun je ervoor kiezen om vijver 1 of 2 exclusief voor je eigen groep te reserveren. Mail ons voor meer informatie hierover: info@smallert.nl 

Locatie

’t Smallert

Organisator

’t Smallert
Telefoon:
0578-661621
E-mail:
info@smallert.nl
Site:
www.smallert.nl