Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

kindervismiddag op de avonturenvijver

1 mei 2023 @ 14:30 - 16:30

€13,50

Grote vissen vangen met je vriendjes en vriendinnetjes; dat kan in de meivakantie! Opmaandag 1 mei organiseren we weer een kindervismiddag op de avonturenvijver.
Deze activiteit is speciaal voor kinderen die het leuk en spannend vinden om te vissen maar die de vangst niet mee willen nemen. Daarom vissen we op de avonturenvijver volgens het catch&release principe. Je vangt de vis weerhaakloos en je zet ‘m direct weer terug in het water. In de avonturenvijver kun je grote steuren, karpers en meervallen vangen.

Voor € 13,50 per persoon kun je hier aan meedoen. De prijs is inclusief het gebruik van een hengel, onthaakmat, aas, een visgids die de fijne kneepjes uitlegt, een glaasje ranja met iets lekkers en een visdiploma! Om 14.30 uur starten we met vissen onder begeleiding van een visgids. Hij legt je uit hoe je het beste kunt vissen en geeft je tips om je vangkans te vergroten. Je mag zo veel vissen vangen als je kunt. De kindervismiddag duurt tot 16.30 uur.

Leeftijd vanaf 6 jaar. Ouders/begeleiders mogen ook meedoen voor hetzelfde tarief als de kinderen. Vol is vol, dus geef je snel op door een mail te sturen naar info@smallert.nl!

Gegevens

Datum:
1 mei 2023
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
€13,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Locatie

’t Smallert

Organisator

’t Smallert
Telefoon:
0578-661621
E-mail:
info@smallert.nl
Site:
www.smallert.nl