Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wie heeft de grootste?

23 december 2023 @ 08:00 - 7 januari 2024 @ 17:00

€8.50
“Wie heeft de grootste?” Een klinkende naam voor de kerstvakantie-actie die van 23 december t/m 7 januari wordt gehouden op de avonturenvijver van ’t Smallert. Een ‘wedstrijd’ waarbij de uitslag direct duidelijk gaat zijn: wie de grootste vis vangt, heeft gewonnen.
Dagelijks zal er een winnaar zijn want we delen iedere dag een vrijkaart uit aan diegene die die dag de grootste vis gevangen heeft. En of dat nou een karper, steur of meerval is; dat maakt niks uit. Het meeste aantal centimeters telt.
Hoe doe je mee? Nou, gewoon naar ’t Smallert komen, een viskaartje kopen voor de avonturenvijver en vissen maar! Wanneer je een vis vangt leg je op de onthaakmat de meetlat ernaast, je post een foto hiervan op Facebook en/of Instagram, je tagt ons hierin en wij maken dagelijks de winnaar bekend. Je vangstfoto’s kun je tot 17.30 uur posten, daarna maken we via social media de dagwinnaar bekend.
Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus ook meerdere sessies op een dag. Let wel even op de starttijden van de sessies. Een sessie duurt 2 uur en een kwartier en start om 08.00, 10.15, 12.30 of 14.45 uur. De kosten zijn net als anders € 8,50 per sessie. We werken niet met inschrijvingen; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We verwachten dat er voor iedereen voldoende plek zal zijn. Kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.
Als laatste merken we op dat het niet om een officiële wedstrijd gaat. Wij vinden het leuk om jong en oud op een sportieve, gezellige manier aan de vijver te zien staan. En dat er mooie, grote vissen boven water komen. Die iedereen even kan bewonderen, op de foto kan zetten en waar je even over op kunt scheppen dat ‘ie bij jou op de onthaakmat lag. Daarna gaan deze beauty’s weer netjes, onbeschadigd het water in. Terug naar hun eigen territorium, om zich misschien later nog eens te laten zien.
Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. Tweede Kerstdag is er 1 sessie à € 17: 10.00-14.30 uur.
Facebook: @forellenkwekerijtsmallert
Instagram: @smallert_ 

Gegevens

Begin:
23 december 2023 @ 08:00
Einde:
januari 7 @ 17:00
Kosten:
€8.50
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,