Als enige cultuurhistorische kwekerij in Nederland verstaan wij ons vak. Wij gebruiken een duurzame en ambachtelijke manier van kweken. Onze vissen krijgen de tijd en ruimte om te groeien. Ze worden gevoerd met korrels die veel mineralen en eiwitten bevatten. Daarbij zwemmen zij in het zuiverste sprengenwater, rechtstreeks uit de bossen van het Kroondomein. Deze combinatie zorgt ervoor dat er een topkwaliteit vis ontstaat. Onze vissen zijn bekroond met het keurmerk ''Erkend Veluws Streekproduct''
 
Deze smakelijke forellen en zalmforellen zijn vers verkrijgbaar voor in de pan, oven of voor op de barbecue. Ook roken wij onze vis op ambachtelijke wijze in onze houtgestookte rooktonnen. Heerlijk voor op een stokbroodje, in een groene salade, pasta, sushi of voor bij de borrel. 
Wat ook een leuke manier is om ons assortiment eens uit te proberen: heerlijke, lokaal geproduceerde vispakketten. Ook leuk om cadeau te doen! Bestel 3 dagen van tevoren en haal deze op een dag naar keuze af. Ook is er regelmatig een bezorgronde in de Gemeente Epe. De eerstvolgende is op vrijdag 15 april. Klik hier voor het assortiment vispakketten.
 
Openingstijden:
verkoop verse en gerookte vis: dagelijks vanaf 09.00 uur. We hebben een dagverse voorraad in onze koelvitrine. Deze dagvoorraad wordt tot 16.00 uur aangevuld. Daarna geldt; op=op! Daarom kun je verse vis het beste even van tevoren bestellen via 0578-661621. Onze verse vis is ook diepgevroren verkrijgbaar. Gerookte vis is altijd voorradig.
rondleiding forellenkwekerij: 
Er worden geen rondleidingen meer gegeven.
 
Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.