Een volle spaarkaart is een beloning waard! Kom je jaarlijks een keer of 10 (of misschien wel veel vaker) bij ons vissen op één van onze forelvijvers of de avonturenvijver? Dat waarderen wij! Daarom kun je een stempelkaart aanvragen. Hoe gaat dat in z’n werk? Nou, als volgt:
 
1 Toon tijdens het afrekenen van je viskaartje je spaarkaart en je krijgt een stempel. Bij 15 stempels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren. 
2 De waarde van de korting is afhankelijk van het puntentotaal op je spaarkaart. Deze zal door ons omgerekend worden en dit bedrag kun je besteden aan een nieuw viskaartje. Een voorbeeld: 15 stempels voor vijver 1 zijn een kaartje voor vijver 1 waard. Op verschillende vijvers gevist? Geen probleem. Wij hebben een formule waarmee we je volle stempelkaart kunnen omrekenen.
3 Een volle spaarkaart lever je bij je volgende bezoek in. De waarde van een volle spaarkaart moet in één keer besteed worden en kan uitsluitend aan een nieuw viskaartje besteed worden. 
4 Via de mail zullen we je op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes over ons park en aanstaande visactiviteiten.
5 Deze kaart is persoonsgebonden en kan niet uitgeleend worden aan anderen. Wanneer je een spaarkaart aanvraagt maken we er een voor je aan. Deze zal dan bij je volgende bezoek ingaan.
6 Per bezochte vissessie kun je maximaal één stempel krijgen in het vakje van de door jou gekozen vijver, ongeacht het aantal viskaartjes dat je koopt. 
7 Je bent zelf verantwoordelijk voor het krijgen van de stempel dus toon tijdens het afrekenen je spaarkaart. Achteraf wordt er geen stempel meer gezet. Er worden alleen stempels op de kaart gezet, niet op kassabonnen als je je kaart vergeten bent. Altijd bij je hebben dus.
8 Wees zuinig op je kaart want bij verlies worden de gespaarde stempels niet vervangen.
9 ’t Smallert bewaart geen volle spaarkaarten. Je hebt zelf de verantwoordelijkheid de volle kaart te bewaren.
10 De spaarkaart is niet te gebruiken bij de door ons georganiseerde visactiviteiten, acties, bij het afhuren van een vijver of bij aanschaf/inlevering van een cadeaubon
11 Misbruik wordt niet getolereerd. Wij behouden te allen tijde het recht een kaart in te nemen of niet te verstrekken zonder opgaaf van reden.
12 Wijzigingen van het reglement onder voorbehoud.