De kaarsencadeaushop is dagelijks geopend. Onze sfeervolle winkel staat vol met vele mooie handgemaakte kaarsen en leuke cadeaus. Ook vind je daar toffe DIY kaarsenkits waarmee je thuis kaarsen kunt maken want onze workshopruimte is definitief gesloten. In onze webshop www.kaarsencadeaushop.nl vind je ook een deel van ons assortiment. We versturen dagelijks.
 
Zowel in de webshop als in onze winkel in Emst vind je een mooi assortiment aan gelegenheidskaarsen en eyecatchers voor je interieur. Want in onze ambachtelijke kaarsenmakerij maken we de mooiste dingen. Maar verwar ambachtelijk vooral niet met ouderwets of saai! Want wij bewijzen dat je met een oldskool werkwijze ook zeker kaarsen van deze tijd kunt maken.  
 
Kaarsen in strakke vormen, in vrolijke, frisse kleurtjes of juist pasteltinten, regenboogkaarsen, kaarsen volgens de laatste stijltrends; we maken ze allemaal. Liever een klassieke look? Kan hoor, maken we ook! En ook persoonlijke kaarsen voor bijvoorbeeld een geboorte, doop, verjaardag, jubileum, huwelijk, begrafenis of herdenkingsdienst verlaten dagelijks ons atelier. Op verzoek maken we ook een foto of (geboorte)kaartje op je kaars. Deze kaarsen kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een naam en/of datum. Zo kun je in samenspraak een kaars laten maken, geheel naar eigen smaak en wens. We hebben wel een paar dagen nodig om je kaars te maken dus bestel op tijd! Wanneer je je kaars op laat sturen gelden daarvoor onze voorwaarden voor verzenden.
 
In onze kaarsencadeaushop in Emst kijk je je ogen uit. Een groot deel van de collectie komt uit ons eigen atelier waar wij onze creativiteit loslaten op het mooie, herbruikbare product dat paraffine heet (oftewel kaarsvet). De ambachtelijke manier van werken maakt dat er aan elke kaars de nodige aandacht is besteed. Geen standaard massaproductie maar unieke kaarsen die je nergens anders vindt. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. Dinerkaarsen, fakkels, bubblekaarsen, fiuurkaarsen maar ook zandkaarsen en buitenkaarsen worden allemaal met de hand gemaakt.
 
Met het oog op "groen" recyclen wij ook oud kaarsvet. Door het zorgvuldig te sorteren, zeven en zuiveren kunnen we van resten kaarsvet weer mooie creaties maken. Zo zorgen wij dat het op een mooie manier hergebruikt wordt. Op dit moment is er een innamestop voor kaarsenresten.
De getoonde foto’s van onze kaarsencollectie zijn seizoensgebonden, het assortiment in de winkel kan verschillen met de foto’s op de website.
 
Openingstijden kaarsencadeaushop:
Online 24/7 geopend: www.kaarsencadeaushop.nl
Winkel in Emst: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Workshopruimte: definitief gesloten.
Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.