Op 't Smallert kun je superleuk je kinderfeestje vieren. Een middagje vissen met je vriendjes en vriendinnetjes op grote karpers, steuren en meervallen! Vier je thuis je feestje? Dan verhuren we ook een springkussen.
Hieronder alle info, reserveren kan via 0578-661621 of info@smallert.nl.

 

Viskinderfeestje:

Vissen is voor iedereen. Jong en oud, iedereen kan het. En wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes te gaan vissen? Daarom kun bij 't Smallert jouw viskinderfeestje vieren. Spannend, educatief en vooral een feestje dat je nooit meer zal vergeten!

Onder begeleiding van een visgids ga je op woensdagmiddag of zaterdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur vissen. De visgids legt uit hoe je het beste kunt vissen, hoe je met het materiaal omgaat en hoe je op respectvolle wijze met je gevangen vis omgaat. Want respect voor de vis staat altijd voorop!
Je gaat vissen op de avonturenvijver met karper, steur en meerval. Je mag zo veel vissen vangen als je kunt. Voor een viskinderfeestje hebben we een minimaal aantal deelnemers van 5 gesteld. In de prijs van € 13,00 per persoon zitten alle benodigdheden waaronder een hengel, schepnet, aas en begeleiding inbegrepen. Wil je je feestje afsluiten met lekker frietjes eten? Reserveer dan een viskinderfeestje deluxe. Tot slot is het van belang dit feestje van tevoren te reserveren.
 
Viskinderfeestje: € 13,00 per kind (uitsluitend op reservering)
wanneer uitsluitend op woensdagmiddag en zaterdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur.
leeftijd vanaf 6 jaar.
aantal vanaf 5 personen.
reserveren noodzakelijk.
 
Viskinderfeestje deluxe: € 19,95 per kind (uitsluitend op reservering)
  Zie viskinderfeestje hierboven. Na het vissen staat er voor iedereen friet met mayonaise, 2 minisnacks, ranja en raketje of zakje snoep klaar.