Salade met Veluws gekruide zalmforel en koud gerookte forel, remouladedressing en gepofte tomaatjes.

Benodigdheden voor 4 personen:
2 kroppen botersla of bladsla
400 gram Veluws gekruide zalmforel
400 gram koud gerookte forel
4 augurken
sap van een halve citroen
1 ui
1 handje zilveruitjes
1 tube Zaanse mayonaise
20 cherrytomaatjes
olijfolie
zout/peper
handje croutons

Bereidingswijze:
Snij de tomaatjes aan de onderkant in (kruisje). Besprenkel de tomaatjes met olijfolie en peper en zout. Zet de tomaatjes 8 minuten in een oven van 180 graden.
Snij de augurk, ui en zilverui ragfijn en meng het citroensap erbij. Meng dit met de tube mayonaise en een klein beetje water. Breng de remouladedressing op smaak met peper en zout.
Was en droog de sla en maak het aan kleine stukjes.
Snij de Veluws gekruide zalmforel in stukjes en de koud gerookte forel in dunne plakjes.
Maak de sla aan met de dressing en leg op een bord.
Leg de vis bovenop de salade en leg de tomaatjes langs de rand van het bord.
Strooi als laatste de croutons erover.
Eet smakelijk!