Het speelpark is in de winterstand en daarom gesloten. Vanaf 1 april kan er weer gespeeld worden.
 
Ons uitgebreide speelpark is een waar buitenspeelparadijs! Perfect voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Speeltoestellen voor groot en klein in een mooie, groene omgeving! Lekker klimmen, klauteren, schommelen en glijden in ons uitgebreide speelpark. Er is een speelvijver met pontjes en stapstenen. Maar ook leuke klimtoestellen, een airtrampoline en hoge glijbanen ontbreken natuurlijk niet in ons park. Ook kan er lekker gedanst worden onder onze Yalp Sona, een boog met spelletjes op muziek. In de pannakooi kunnen de kinderen hun vaders én moeders aftroeven met hun voetbalkunsten. Ook voor kinderfeestjes kun je in ons speelpark terecht. Check onze verschillende arrangementen hier.
 
Vanaf ons terras heb je een goed overzicht over het speelparadijs. Zo kunnen ouders, grootouders en begeleiders met een gerust hart de kroost hun gang laten gaan en zelf even bijkomen met een lekker hapje en drankje. Eigen consumpties zijn niet meer toegestaan op ’t Smallert.
 
Tips:
* Geeft het weerbericht aan dat Emst een buitje kan verwachten? Houd dan in je achterhoofd dat het een voorspelling is. Negen van de tien keer is de voorspelling erger dan de werkelijkheid. En kinderen? Die maakt het niks uit of het nou regent of dat de zon schijnt. Zij gaan gewoon spelen. Je kunt altijd even binnen schuilen voor een buitje.
* Bij warm weer is het aan te raden een parasol mee te nemen. Er zijn alleen parasols op ons terras.
* Zwemkleding, droge kleding en een handdoek zijn vaak geen overbodige luxe.
* Neem zwembandjes of reddingsvestjes mee voor de kleintjes (zwembandjes zijn over het algemeen ook bij ons te koop).
* Heb je thuis iets te vieren? We verhuren springkussens. Mail ons voor meer info: info@smallert.nl.
 
Openingstijden:
1 november t/m 31 maart gesloten.
1 april t/m 31 oktober: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.