Heb je een kinderfeestje, buurtfeest, opening  of iets te vieren met je sportclub? Huur eens een springkussen! Altijd een succes want de kinderen zijn er mooi zoet mee. En kinderen blij betekent ouders blij.
't Smallert heeft kussen in de vorm van een kasteel te huur.Deze zorgt voor veel plezier en vermaak. Je huurt ons springkussen al voor € 60,00 per dag. Maak snel een reservering via info@smallert.nl.
 
De algemene voorwaarden voor het huren van een springkussen vind je hieronder.
 
Het springkussen:
Springkussen Kasteel heeft een afmeting van ongeveer 5x5 meter in opgeblazen toestand. Qua hoogte moet er minimaal 4 meter beschikbaar zijn.
Reserveren:
Dit kan dagelijks via info@smallert.nl of 0578-661621. Bij afhalen van het springkussen dient het reserveringsformulier volledig ingevuld en ondertekent te zijn.
Huurprijs:
De huurprijs is € 60,00 per dag. Wanneer je het springkussen voor meerdere dagen achtereen wilt huren is de prijs in overleg.
Borg:
Voor het huren van het springkussen staat een borg van € 50,00. Dit dient bij het afhalen van het springkussen contant te worden voldaan. Bij inlevering in goede staat krijg je de borg weer terug.
Gebruik:
Commercieel gebruik en onderverhuur van het springkussen is niet toegestaan. Er mogen maximaal 8 kinderen tegelijk op het springkussen. Het springkussen is uitsluitend bedoeld voor kinderen tot en met 10 jaar. Eten, drinken en schoenen zijn niet toegestaan op het springkussen.
Toezicht:
De huurder is zelf verantwoordelijk voor het toezicht op het gebruik van het springkussen. Dit dient altijd te gebeuren door een persoon ouder dan 18 jaar. Het reglement moet te allen tijde opgevolgd worden.
Vervoer:
Het springkussen is op de dag van de huur tussen 08.30 en 09.30 uur af te halen. Het springkussen dient dezelfde dag uiterlijk 17.30 uur weer te zijn ingeleverd. Het springkussen past niet in een auto maar moet vervoerd worden op een aanhanger. Deze dien je zelf mee te nemen. Wij bezorgen niet.
Oplevering:
Het springkussen dient altijd schoon, droog, netjes opgerold en op tijd weer teruggebracht te worden. Wanneer dit niet naar behoren is gebeurd krijg je de borg niet terug. Hier kan dan geen aanspraak meer op gemaakt worden.
Weersomstandigheden:
Het springkussen zelf kan tegen regen, al zal deze dan wel gladder zijn dan gebruikelijk. De blower kan niet tegen regen en zal altijd goed afgedekt moeten zijn tegen vocht. Wanneer het hard waait kan het springkussen niet buiten gebruikt worden. Gebruik van een onderzeil is zowel binnen als buiten, ongeacht het weer, verplicht. Het springkussen moet altijd droog ingeleverd worden.
Schade:
Door de huurder geconstateerde schade moet direct gemeld worden aan de verhuurder.
Eigen risico:
Huur en gebruik van een springkussen is op geheel eigen risico. 't Smallert kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, persoonlijk letsel, diefstal, verliezen of andere onregelmatigheden tijdens vervoer of gebruik van het springkussen. Wanneer de verhuurder schade aan of diefstal van de gehuurde goederen constateert, zal dit vergoed moeten worden door de huurder.
Eigendomsvoorbehoud:
Gehuurde materialen blijven te allen tijde eigendom van 't Smallert.