Vis van ’t Smallert: eerlijk, heerlijk en lokaal!

Koken als een sterrenchef (Restaurant De Leest in Vaassen ging je voor!)? Met lokale vis? Goedkoper, verser én lekkerder dan de vis in de supermarkt? Zoek niet verder. Voor een smakelijk visje ga je naar ‘t Smallert. De Emster forellenkwekerij heeft een uitgebreid assortiment verse en gerookte forel en maakt ook heerlijke vissalades- en pakketten. Onze visjes zijn een Erkend Veluws Streekproduct en worden met liefde, tijd en aandacht grootgebracht door vader en zoon forellenkweker. Dagelijks zijn onze (zalm)forellen zowel vers als gerookt af te halen aan de Smallertsweg in Emst.
 
Ook zijn er bezorgrondes in de Gemeente Epe. De eerstvolgende is op vrijdag 15 april, net voor het Paasweekend. Bestellen kan via bestelling@smallert.nl of 0578-661621.
 

Onze pakketten:

OMEGA 3-pakket: € 27,95
Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforelfilet, koud gerookte zalmforelfilet, gerookte paling.

Vitamine D-pakket: € 28,50
Koud gerookte zalmforelfilet, gerookte forelfilet, gerookte zalmforelfilet met Veluwse kruiden, gerookte palingfilet, borrelsalade, toastjes en crackers.

Veluws borrelpakket: € 27,95
Gerookte forel- en zalmforelfilet, borrelsalade, toastjes, crackers, Veluwse Schavuyt speciaalbiertjes.

Cadeaupakket: € 28,50
3 speciaalbieren van Veluwse Schavuyt en een bierkaars in een geschenkverpakking, koud- en warm gerookte zalmforelfilet.

Verspakket: € 27,95
Hele forellen, forelfilet, zalmforelfilet, viskruiden.

Palingpakket: € 26,75
Gerookte, hele paling.

DIY kaarsenkit basic: € 18,95
Blik kaarsvet, binnenlont, buitenlont, gebruiksaanwijzing.

DIY kaarsenkit deluxe: € 43,50
Blik kaarsvet, binnenlont, buitenlont, pitvoetjes, verschillende geuroliën en kleurstoffen, navulverpakkingen kaarsvet.

 
Openingstijden:
verkoop verse en gerookte vis: dagelijks vanaf 09.00 uur. We hebben een dagverse voorraad in onze koelvitrine. Deze dagvoorraad wordt tot 16.00 uur aangevuld. Daarna geldt; op=op! Daarom kun je verse vis het beste even van tevoren bestellen via 0578-661621. Onze verse vis is ook diepgevroren verkrijgbaar. Gerookte vis is altijd voorradig.